www.diyetisyenstore.com

2010 KPSS İptal Edildi 80 Bin Memurun Memuriyeti Tehlikede

Ankara  1’inci İdare Mahkemesi tarafından daha önce Eğitim Bölümleri kısmı iptal edilen 2010 KPSS ‘ye ait Genel Yetenek- Genel Kültür  bölümü konusunda da iptal kararı aldı. Bu ne demek ? Bu söz konusu sınavların sonuçlarına göre ataması yapılan on binlerce memurun memuriyetlerinin de tehlikeye girebileceği demek.

80 Bin Memurun Memuriyeti Tehlikede

2010 KPSS sonuçlarının tümü bu karara göre ortadan kalkmış oldu. 2010 KPSS sonuçlarına göre 80 bin kişi atanmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 2010 KPSS’ye hile yapıldığı iddiasıyla söz konusu sınavın Eğitim Bilimleri bölümü iptal edilmişti. Sadece ilgili bölümün iptal edilmesinin doğru olmadığı, ve GY-GK ‘ninde iptal edilmesi gerektiği yönünde dava açılmıştı. Ankara 1’inci İdare Mahkemesi 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2010 KPSS) Genel Yetenek – Genel Kültür bölümünün de iptal edilmesi yönünde karar aldı.

Gelişmeleri takip etmek için kamu haberleri merkezini takip edin.

Haberimizin başında da belirttiğimiz üzere ilgili sınav sonuçlarına göre kamu kurum ve kuruluşlarına 80 bin kişi atandı. Söz konusu puanların iptal edilmesi ile birlikte bu sınav sonuçlarına göre atanan memurların memuriyetlerininde tehlikeye girdiği söylenebilir. Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ( iphone ve android ) indirerek gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

mail-grubu