www.diyetisyenstore.com

2018 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası

2018 yılı Temmuz dönemi yer değiştirme için ilan metninin yayınlanması ve başvuruların alınmasının 2018 Haziran ayında yapılması bekleniyor. Her ne kadar Temmuz dönemi olarak geçse de başvuruların haziran ayında alınıldığına dikkat edilerek açıklanan takvim doğrultusunda başvuruarın yapılması gerekmektedir.

2018 Yılı Temmuz Dönemi Sağlık Bakanlığı İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme takvimi henüz açıklanmadı. Haziran ayının 2.-3.haftasında başvuruların başlayacağını düşünüyoruz. Temmuz ayının 1-2.haftasında da sonuçların beirleneceği kanaatindeyiz.

Aylıksız izindeki personel iller arası atama için başvuru yapabilir mi?

İlan metninde daha önceki dönemlerde bu konu açıklanmış Aylıksız izinde olan (doğum, askerlik vb.) personelin başvuruları kabul edilecek olup bu kapsamda yerleşen personelin kura tarihinden itibaren en geç 1 ay içinde göreve başlamaları gerekmektedir. Aksi takdirde atamaları yapılmayacaktır. ifadesi yer almıştı. Bu yer değiştirme döneminde de aynı durum geçerli olacaktır.

kaynak : http://www.memurmaasmutemeti.com/haber/3509/2018-yaz-seminerinin-nerede-alinacagi-ve-ne-zaman-bitecegi-belli-oldu

mail-grubu