2012/1 KPSS Sonuçları Nezaman Açıklanır?

    7
    1071
    www.diyetisyenstore.com

    Arkadaşlar bilginiz gibi bugün 2012/1 KPSS başvuruları bitti. Peki sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

     

    Serpil

    mail-grubu

    7 YORUMLAR

    1. Gecensene ki atamaların sonuçları çok hızlı açıklanmıştı. En geç gelecek hafta cuma ya açıklanır diye düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olur inş.

    2. Merhaba Arkadaşlar,

      Son alımların acıklanma süresi çok olmuyor. 2010 Temmuz alımlarına başvurmuştum, yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sonra acıklanmıştı ve çok şaşırmıştım. İstediginiz yere yerleşmeniz dilegiyle.
      Reyhan Yörümez

    3. Öncelikle hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Ben yeni mezunum bu alımları düşünerek 2010 kpss ye girmiştim ve çok sevindim inş. en yakın zamanda acıklanır. Bende buradan bir soru sormak istiyorum bir sonraki alımlarlar ne zaman olacak. Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

    4. Daha önce sözleşmeli atananlar ile son sözleşmeliye başvuranlar bu kadrolu alımlarda da tercih istediler mi? Ben bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Eger ikisinede başvurabilme hakkı varsa Arkadaşlar sizce de haksızlık degil mi? iki alımada başvurabiliyor ve iki kadroyu birden işgal edip hangisini begenirse ona gidebilecek. Digeri boş kalıp orayı isteyen bir meslektaşımın hakkı yenmiş olunacak.

      • Sağlık Bakanlığının daha önce yapmış olduğu KPSS 2011/8, 2011/9 ve 2012/4 alımlarında sözleşmeli atanmış olan diyetisyenlerin hepsi bu alıma başvura bildiler.

        Malesef KPSS de bir kere yüksek puan aldın mı iki kere ataman gerçekleşebilmektedir.

    Yoruma kapalı.