2019 Sağlık Bakanlığı Diyetisyen Kadrosu Belirlendi

Diyetisyen 2019 atamaları, 2019 yılı diyetisyen alımları, diyetisyen kadro ve yerleştirmeleri, diyetisyen kardo sayısı, 2019 yılı kpss diyetisyen sayısı

0
12802
www.diyetisyenstore.com

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Cumhurbaşkanlığı kararı ile resmi gazetede ilan edilen duyuruda Sağlık Bakanlığına çeşitli kadrolar için 16 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı. Sağlık Bakanlığına diş tabibi, diyetisyen, ebe, hemşire, psikolog, sağlık memuru, sağlık teknikeri, tabip, uzman tabip gibi kadrolar için sağlık personeli alımı yapılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2019 yılında 25 bin sağlık personeli istihdamı sağlanacağı müjdesini geçtiğimiz yılın son haftalarında vermişti. 2019 yılında yapılacak alımlar için çalışma halinde olduklarını açıklayan Bakan Koca; ’25 bine yakın alım söz konusu olacak’ ifadesini kullanmıştı. Sağlık personeli adayları bu konudaki gelişmeleri merakla takip ediyor.

Sağlık personelini sevince boğan haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gelmişti. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklama ile farklı kadrolar için biinlerce sözleşmeli personelin istihdam edileceğini duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 2019 yılında pratisyen hekim, uzman hekim, diş hekimi ve eczacı olmak üzere yaklaşık 25 bin sağlık personelinin atamasının yapılacağı ifade edildi.

05 Şubat 2019 tarihli ve 2019/45 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile 2019 yılında istihdam edilecek olan sözleşmeli 16 bin sağlık personelinin hizmet birimleri ilan edildi. Diş tabibi, diyetisyen, ebe, hemşire, psikolog, sağlık memuru, sağlık teknikeri, tabip, uzman tabip gibi kadrolar için sağlık personeneli alımı yapılacak. Başvuru ve kontenjan detayları belli oldu…

Sağlık Bakanlığı 2019 yılında farklı uzmanlık alanları içerisinden personel alımı gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yılın son haftalarında konu ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca toplamda 25 bin personel alımı yapılacağının müjdesini vermişti.

Bakan Koca, 2019 yılında yapılacak olan sağlık çalışanı alımlarına ilişkin”Şu ana kadar 8 şehir hastanemiz hasta kabulüne başladı. Yakın zamanda Bilkent Şehir Hastanemiz de hasta kabulüne başlayacak. 2019’da açmayı planladığımız şehir hastanelerimiz ve kendi genel bütçemizden yaptığımız hastanelerimizin açılışı da olacak. Bu çerçevede, 2019 içinde olabilecek alımlarla ilgili de bir çalışma içindeyiz. 25 bine yakın pratisyen hekim, uzman hekim, diş hekimi ve eczacılar olmak üzere alımlar söz konusu olacak. Bunun dışındaki sağlık çalışanlarıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

KamuAjans

ikinci el inbody 270 “23 ay garanti”

mail-grubu