Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu 2017

hastaliklarda-güncel-nutrisyon, nutrisyon kursu, nutrisyon egitimi, nutrisyon kongresi, nutrisyon semineri, ankara, beslenme ve diyetetik

0
3399
www.diyetisyenstore.com

HASTALIKLARDA GÜNCEL NÜTRİSYON YAKLAŞIMLARI SEMPOZYUMU

SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 13-14 Ekim 2017 tarihleri arasında “Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu”nun birincisi düzenlenecektir.

Ankara’da ve ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan diyetisyenler, hekimler, hemşireler ve eczacıların yanı sıra, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hemşirelik öğrencilerinin de katılımları ile bahse konu sempozyumun gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Sempozyumumuzda, hastalıklarda güncel nütrisyon yaklaşımlarını kanıta dayalı bilgiler doğrultusunda gözden geçirirken, tüm sağlık çalışanlarını bir araya getirerek multidisipliner çalışmanın önemine de dikkat çekilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda, etik, etkili iletişim, obezite, mikrobiyata, diabet, enteral nütrisyon, parenteral nütrisyon, geriatride nütrisyon, cerrahide nütrisyon, yoğun bakımda nütrisyon, onkolojide nütrisyon, organ transplantasyonlarında nütrisyon, akılcı enteral/parenteral ürün kullanımı, çocuk hastalarda beslenme, öğün sıklıkları gibi konulardaki güncel nütrisyon yaklaşımlarını, her biri konularında deneyimli uzman konuşmacıların yer aldığı oturumlar planlanmıştır.

SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, böyle büyük bir organizasyonun düzenleyicisi ve ev sahipliğini yapacak olmaktan ve bu alanda ülkenin dört bir yanından gelecek olan sağlık profesyonellerini ağırlamaktan gurur duyacağımız sempozyumumuzun kayıt ve bilimsel aktivitelerini http://gulhanehgnysempozyumu.com/ adresinden takip edebilirsiniz. Kongremize katkı ve desteklerini bekliyoruz.

bilimsel_program
bilimsel_program

mail-grubu